☣️ ⚠️ Az elhalasztott mérkőzések pótlásával kapcsolatos határozat ⚠️☣️

By | 2021.04.09

Ez a bajnokság sem lesz olyan mint a többi!

A 2020. márciusa óta kézzelfoghatóan velünk van azóta is hatalmas küzdelmet folytat mindenki legyőzésére – ennek ékes példája a Budapest Bajnokságok 2020/2021-es mérkőzései – a Covid-19 járvány. Fővárosi kézilabdás társadalmunk a bajnokságban való nevezéssel és indulással, a mérkőzések lejátszásával tett tanúbizonyságot arról, hogy bármely helyzetben, ha összefogunk együtt legyőzhetünk bárkit és bármit!

Minden csapat maximális óvatossággal, a zártkapus rendezési előírások betartásával bonyolította mérkőzéseit, de a jelen lévő vírus nem is a mérkőzéseken, hanem a mindennapokban érte utol a játékosokat és sportvezetőket. A Covid-19 érintettség miatt számos mérkőzést kellett elhalasztani, hiszen a feltételezett érintkezés – edzésen – mérkőzésen a többi résztvevő egészségét és biztonságát veszélybe sodorta volna.

A BKSZ Versenybizottsága, az MKSZ által kiadott Covid protokoll előírásaival összhangban, regisztrálta a beérkező bejelentéseket és mérkőzés halasztási kérelmeket.

Elérkezett az az időpont, amikor meg kell határozni az elhalasztott mérkőzések pótlásának rendjét, az e szabályozás életbelépését követően történő Covid19 esetekkel kapcsolatos bejelentések alapján követendő eljárást, hiszen ezek nélkül a bajnokság nem zárható le, nem hirdethető bajnok, feljutó és kieső!
A 2020/2021. évi Budapest Felnőtt Kézilabda Bajnokságok Covid-19 érintettség miatt elhalasztott mérkőzéseinek pótlása, eredmények hivatalból történő megállapítására e határozat mellékletében foglaltakat kell alkalmazni.

Budapest, 2021. április 9.

Demény Gyula s.k.
elnök

Mellékletek:

BKSZ-Elnök/015/1/2021.04.09. sz határozata

BKSZ-Elnök/015/1/2021.04.09. sz határozat melléklete