2019/2020 Bajnokságok

BKSZ Versenybizottsága által szervezett és lebonyolított 2019/2020. évi bajnokságok


Budapest Felnőtt Bajnokságok csapatai

[spoiler title=”Online jegyzőkönyvvezetés” style=”fancy” icon=”caret”]

A Budapesti Kézilabda Szövetség a 2018/2019. évi bajnoksáhgban már alaklazottak alapján a kor követelményeinek megfelelően, kimélve a környezetet a 2019/2020 évi Budapest Felnőtt Bajnokságban kizárólag – a papíralapú jegyzőkönyv elhagyásával –  online jegyzőkönyvvezetésrt alkalmazza.

Valamennyi csapat köteles hazai mérkőzésein az online jegyzőkönyvvezetéshez értő – a BKSZ által dokumentált igazolással és online licensszel rendelkező – személyt és a munkájához kapcsolódó technikai feltételeket (laptop, tablet, internet elérés) a mérkőzés megkezdése előtt egy órával, a mérkőzés befejezéséig biztosítani.

Az online jegyzőkönyvvezetőket a sportszervezet elektronikus ügyintézője az MKSZ központi rendszerében emelje be a sportszervezet alá a regisztrációs kódjuk alapján, mert így fognak tudni hozzáférni az aktuális jegyzőkönyvekhez.

A sportszervezeteknek nem kell papír alapon kitölteniük jegyzőkönyvet!  A mérkőzés előtt az MKSZ központi felületén a csapat összeállítást mezszámokkal együtt el lehet készíteni az adott mérkőzésre, melyet a helyszínen csak átemelnek a közreműködők és a mérkőzés résztvevőinek kézilabda igazolványait és a sportorvosi igazolásait engedélyeit a csapatgyűjtőben sorba rendezve át kell adni a mérkőzés játékvezetőinek, versenybírójának.  Az átadott dokumentumok ellenőrzése után az online jegyzőkönyvvezetővel együtt rögzítik a rendszerbe, a és bejegyzi a játékosok mezszámait is. A csapatfelelős a versenybírói lapon a áláírásával igazolja (mint a papír alapú jegyzőkönyvek esetében), hogy a sportolók helyes mezszámmal és igazolvány számmal kerültek rögzítésre az online rendszerben.

A mérkőzés folyamán az online jegyzőkönyvvezető vezeti a jegyzőkönyvet, melyet a mérkőzés végén a játékvezetők és versenybíróval történt egyeztetés után összesít és lejátszottra állítja a mérkőzést. Innen kezdve más teendője nincs. Bármely esetleges technikai hiba esetén a versenybíró által vezetett versenybírói lap alapján a mérkőzés végén utólag fel kell rögzíteni a hiányzó eseményeket és úgy nyilvánossá tenni a jegyzőkönyvet.

A rendelkezésre álló informatikai hátteret kihasználva, így a csapatok és a szövetség munkája is könnyebb és hatékonyabb lesz, a külső szemlélők aktívan nyomon követhetik az aktuális Budapest bajnoki mérkőzések állását a világ bármely pontjáról.

Azok a csapatok akik e feltételnek nem tudnak bármely okból eleget tenni, a BKSZ Versenybizottságától kérhetik központilag kiküldött online jegyzőkönyvvezető delegálását a mérkőzésre, de ezt legkésőbb 2019. szeptember 2. 16:00-ig kötelesek írásban az iroda@handballbudapest.hu email címre megküldeni.

Nem kérhető egy egy mérkőzésre online jegyzőkönyvvezető, csak egész bajnoki szezon valamennyi hazai mérkőzésére. Ennek költségei a fizetendő havi mérkőzésrendezési hozzájáruláskor kerülnek kiszámlázásra.

A sportszervezetekben online jegyzőkönyvvezetői feladatokat ellátó személyek részére a működésükhöz szükséges oktatást és vizsgát 2019. szeptember 5-én 17:00 órától rendezzük a MÓDUSZ Irodaház I. emeleti tárgyalójában.

Megértésüket és segítő együttműködésüket megköszönjük, bármely kérdés esetén állunk rendelkezésükre!

[/spoiler] [spoiler title=”A mérkőzés előtti összeállítások feltöltése a Budapest Bajnokságokban” style=”fancy” icon=”caret”]

Készítettünk egy tájékoztatót, melyből talán egyszerűen értelmezhetőek azok a feladatok, melyeket a Budapest bajnokságok résztvevőinek akár hazai, akár vendégcsapatként vesznek részt egy mérkőzésen el kell végezniük, függetlenül attól, hogy az online jegyzőkönyvvezetést a csapat, vagy központilag a BKSZ biztosítja.
Kérjük figyelmesen nézzék át az alábbi linken található anyagot, ha még szükséges regisztrálják be az online ügyintézőt csapatuk alá, és a jövőben ezek alapján készítsék el a mérkőzéseikre a csapatok összeállítását.

Összeállítás kitöltése

[/spoiler] [spoiler title=”BKSZ férfi bajnoki csoportok a 2019/2020-as bajnoki szezonra” style=”fancy” icon=”caret”]

 

  Bp. I. o. Bp. II. o.
  Budai Farkasok NKFT II. Bp. Heroes SE
  Emericus KSE Bp. Wolves
  FSZSE Ferencvárosi VSK
  HORT SE HÍD-UNIÓ SE „Varánuszok”
  MAFC HORT II.
  Mini Titánok KSE KEAC
  Rév II. – BOB Magyar Telekom DSC
  Pestszentimrei SK MÖSE
  BEKSE Budapest Pénzügyőr SE. II.
  Kézisuli Alapítvány Bp. Rufusz CTSE
  Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE Sirály ÉSE
  BEAC BVSC-Zugló
    Rév III – Soroksár

 

 

 

[/spoiler]

[spoiler title=”BKSZ női bajnoki csoportok a 2019/2020-as bajnoki szezonra” style=”fancy” icon=”caret”]

  Bp. I. o. Bp. II. o. Bp. III. o.
  Budapest Wolves Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE Kőbánya SC II
  Gödöllői KC TKSE KS KFT HORT SE II
  HÍD-UNIÓ SE I. NOVA Kézisuli KFT HÍD-UNIO III
  Kinizsi TTK HORT SE FSzSE II.
  Kőbánya SC Honvéd Zrínyi SE Budapest Police SE
  Pestszentimrei SK HÍD-UNIÓ SE II. – MÖSE BRSE
  Rákosmenti KSK II. Gázművek MTE NKE Szigetszentmiklós NKSE III.
  Rév TSC Ferencvárosi VSK  
  BVSC-Zugló FSzSE  
  FTC-KN KFT III. Emericus KSE  
  Kézisuli Alapítvány Bp. Érdi Sport KFT III.  
  Pénzügyőr SE II. Budafoki KSE  


[/spoiler]

Felhívjuk a sportszervezetek figyelmét, hogy az MKSZ ügyviteli rendszerében összhangban az MKSZ és a BKSZ versenykiírásával, minden olyan játékosnak a hivatalos elérhető email címét rögzíteni szükséges, akinek játékengedélyt kérnek a 2019/2020-as bajnokságok bármelyikére.

Email cím rögzítésének hiányában nem adható ki játékengedély!

2019/2020. évi Budapest Felnőtt Kézilabda Bajnokságok versenykiírása (pdf)

Játékengedély kérő lap 2019/2020 (pdf)

Játékengedély kérő lap 2019/2020 (xlsx)

Ügyintézés kizárólag személyesen, az időpontfoglaló rendszeren keresztül történő időpontfoglalás idejében várakozás nélkül végezhető a járékengedélyek, igazolási és átigazolási ügyekkel kapcsolatban!