2020/2021 Bajnokságok

Budapesti Kézilabda Szövetség

versenykiírásai (dokumentumai)

 

Online jegyzőkönyvvezetés

A Budapesti Kézilabda Szövetség a 2018/2019. évi bajnokságtól már alkalmazottak alapján a kor követelményeinek megfelelően, kímélve a környezetet a 2020/2021 évi Budapest Felnőtt Bajnokságban kizárólag – a papíralapú jegyzőkönyv elhagyásával –  online jegyzőkönyvvezetést alkalmazza.

Valamennyi csapat köteles hazai mérkőzésein az online jegyzőkönyvvezetéshez értő a feladatait professzionálisan ellátó személyt és a munkájához kapcsolódó technikai feltételeket (laptop, tablet, internet elérés) a mérkőzés megkezdése előtt egy órával, a mérkőzés befejezéséig biztosítani.

Az online jegyzőkönyvvezetőket a sportszervezet elektronikus ügyintézője az MKSZ központi rendszerében emelje be a sportszervezet alá a regisztrációs kódjuk alapján, mert így fognak tudni hozzáférni az aktuális jegyzőkönyvekhez.

A sportszervezeteknek nem kell papír alapon kitölteniük jegyzőkönyvet!  A mérkőzés kezdési időpontja előtt legkésőbb egy órával az MKSZ központi felületén a csapat összeállítást mezszámokkal együtt el kell készíteni az adott mérkőzésre. A mérkőzés előtt a helyszínen csak át kell emelni az így elkészített listát és az esetleges módosításokat elvégezni.

A véglegesített listák beemelésével együtt a közreműködők és a mérkőzés résztvevőinek kézilabda igazolványait és a sportorvosi igazolásait engedélyeit a csapatgyűjtőben sorba rendezve át kell adni a mérkőzés játékvezetőinek, versenybírójának.

Az átadott dokumentumok ellenőrzése alapján kerül a mérkőzés előtt véglegesítésre az online jegyzőkönyvvezetővel együtt a rendszerbe.

A csapatfelelős a versenybírói lapon a aláírásával igazolja (mint a papír alapú jegyzőkönyvek esetében), hogy a sportolók helyes mezszámmal és igazolvány számmal kerültek rögzítésre az online rendszerben.

A mérkőzés folyamán az online jegyzőkönyvvezető vezeti a jegyzőkönyvet, melyet a mérkőzés végén a játékvezetők és versenybíróval történt egyeztetés esetleges korrekciók elvégzése után összesít és lejátszottra állítja a mérkőzést. Innen kezdve más teendője nincs.

Bármely esetleges technikai hiba esetén a versenybíró által vezetett versenybírói lap alapján a mérkőzés végén utólag fel kell rögzíteni a hiányzó eseményeket és úgy nyilvánossá tenni a jegyzőkönyvet.

A rendelkezésre álló informatikai hátteret kihasználva, így a csapatok és a szövetség munkája is könnyebb és hatékonyabb lesz, a külső szemlélők aktívan nyomon követhetik az aktuális Budapest bajnoki mérkőzések állását a világ bármely pontjáról.

Azok a csapatok akik e feltételnek nem tudnak bármely okból eleget tenni, a BKSZ Versenybizottságától kérhetik központilag kiküldött online jegyzőkönyvvezető delegálását a mérkőzésre.

Egy egy mérkőzésre nincs lehetőség, aki kérelmezi a központilag biztosítandó személy közreműködését, az tudomásul veszi, hogy a 2020/2021-es bajnokság teljes egészére a hazai mérkőzésekre annak költségeit viselve kerül biztosításra.

A kérelmeket kizárólag írásban  legkésőbb 2020. szeptember 8. 14:00-ig kell jelezni az iroda@handballbudapest.hu email címre megküldött kéréssel.

A központilag küldött online jegyzőkönyvvezető a BKSZ által leszámlázott – a mérkőzésrendezési hozzájárulás összegét növelő – költsége 5.000 Ft/mérkőzés.

Megértésüket és segítő együttműködésüket megköszönjük, bármely kérdés esetén állunk rendelkezésükre!

A mérkőzés előtti összeállítások feltöltése a Budapest Bajnokságokban

Készítettünk egy tájékoztatót, melyből talán egyszerűen értelmezhetőek azok a feladatok, melyeket a Budapest bajnokságok résztvevőinek akár hazai, akár vendégcsapatként vesznek részt egy mérkőzésen el kell végezniük, függetlenül attól, hogy az online jegyzőkönyvvezetést a csapat, vagy központilag a BKSZ biztosítja.
Kérjük figyelmesen nézzék át az alábbi linken található anyagot, ha még szükséges regisztrálják be az online ügyintézőt csapatuk alá, és a jövőben ezek alapján készítsék el a mérkőzéseikre a csapatok összeállítását.

Összeállítás kitöltése

BKSZ férfi bajnoki csoportok a 2020/2021-es bajnoki szezonra

Bp. I. o. férfi felnőtt

1. Mini Titánok KSE
2. SC Squadra-Buda
3. Rév TSC II. BOB
4. Kistext Sport Kft. II.
5. Bp. Honvéd SE II.
6. Bp. Elektromos SE
7. Budai Farkasok KSE II.
8. MAFC
9. FTC KN KFT III.
10. Hort SE
11. FSZSE
12. BVSC-Zugló

Bp. II. o. férfi felnőtt

1. Mini Titánok KSE II.
2. Bp. Farkasok KSE
3. Bp. Heroes SE
4. Csepel DSE II.
5. Emericus KSE
6. Magyar Telekom DSC
7. MÖSE
8. HORT SE II.
9. Rév TSC III. – Soroksár
10. Híd-Unio SE – Varánuszok
11. KEAC
12. Pénzügyőr SE II.
13. Rufusz CTSE
14. Sirályok ÉSE


BKSZ női bajnoki csoportok a 2020/2021-es bajnoki szezonra

Bp. I. o. női felnőtt

1. Rákosmenti KSE II.
2. Rév TSC
3. Budafoki KSE
4. Híd Unio SE
5. Emericus KSE
6. Kőbánya SC
7. Kinizsi TTK
8. Malév SC – PSK
9. Bp. Farkasok KSE III.
10. Rákosmenti KSE U22

Bp. II. o. női felnőtt

1. XVI. KMSE II.
2. Honvéd Zrinyi SE
3. Ferencvárosi VSE
4. Nova Kézisuli Kft.
5. Emericus KSE II. -Ifjúsági
6. TKSE
7. Kistext Sport Kft. SE
8. BVSC-Zugló II.
9. FSZSE
10. Gázművek MTE NKE

Bp. III. o. női felnőtt

1. FSZSE II.
2. Hort SE
3. Híd Unio SE II.
4. Kőbánya SC II. – Maják
5. BEKSE
6. BRSE

Magyar Kézilabda Szövetség

versenykiírásai (dokumentumai)

 

NB I/B, NB II, Magyar Kupa utánpótlás-bajnokságok versenykiírás

Sulikézi Fesztivál 2020/2021 versenykiírása

Liga Kupa versenykiírása

Felhívjuk a sportszervezetek figyelmét, hogy az MKSZ ügyviteli rendszerében összhangban az MKSZ és a BKSZ versenykiírásával, minden olyan játékosnak a hivatalos elérhető email címét rögzíteni szükséges, akinek játékengedélyt kérnek a 2020/2021-es bajnokságok bármelyikére.

Email cím rögzítésének hiányában nem adható ki játékengedély!

Ügyintézés kizárólag személyesen, az időpontfoglaló rendszeren keresztül történő időpontfoglalás idejében várakozás nélkül végezhető a játékengedélyek, igazolási és átigazolási ügyekkel kapcsolatban!