Nevezésekhez kapcsolódó fontos információ

By | 2020.07.15

Kérjük a 2020/2021. évi Budapest felnőtt bajnokságba nevező sportszervezeteket, hogy a versenykiírást áttanulmányozása után, az abban foglalt kötelezettségek és kötelmek értelmezése és elfogadása esetén szíveskedjenek benyújtani az MKSZ elektronikus felületén a csapat(ok) nevezéseit a kiírásban megjelölt határidőig.

A korábbi évekhez képest a BKSZ adategyeztető lap visszaküldésén túl – ha még nem történt volna meg- két új fontos elem meglétét szükséges áttekinteni, amelyek hiányában érdemi elbírálás nélkül kerül a nevezés elutasításra:

  • A 2020/2021. évi Budapest felnőtt bajnokságok versenykiírásának 2. számú mellékletének kitöltése, hitelesítése és feltöltése,
  • Ha a sportszervezet nem rendelkezik saját teremmel, tornacsarnokkal, a mérkőzései helyszínéül megadott helyszínt bérli – bármely jogon használja – az erről szóló előzetes írásbeli megállapodást a csarnok tulajdonosával kérjük a nevezéshez csatolni.

Akik a korábbi években is a BKSZ-től bérelték az Emszt Kálmánné sportcsarnokot (Budapest, IX. ker. Könyves Kálmán krt. 28.) előzetesen legkésőbb a nevezésük benyújtásáig ezzel kapcsolatos a 2020/2021-es bajnoki évre vonatkozó előzetes szándékukat írásban jelezzék a BKSZ Iroda felé az iroda@handballbudapest.hu címre megküldött elektronikus levéllel. A kéréseket – a jelentkezők várható magas száma és a csarnok szűkös kapacitására figyelemmel – bírálja el a BKSZ és értesíti döntéséről az érintett szervezetet.

A bírálatnál többek közt figyelembe vesszük:

  • rendelkezésre álló teremidő, a lejátszható mérkőzések hétvégenkénti számát, optimális teremhasználat érdekében,
  • előző időszakokban bérlőként szerződéses kapcsolat állt e fenn a Sportszervezet és a BKSZ között,
  • előző időszakokban történt bérleti díjak fizetésének pontosságát,
  • a BKSZ felé történő pénzügyi egyéb kötelezettségek pénzügyi teljesítéseit, határidők ütemezések betartását.

Kérjük a BKSZ felé történő terembérlési szándékukat legkésőbb 2020. augusztus 5-ig jelezzék, hogy a szükséges szerződéseket megküldve a nevezési határidőig a feltöltendő terembérleti igazolást ki tudjuk állítani a sportszervezetek részére.