Játékvezetői értékelés 2017.09.30-tól a csapatokkal közösen

By | 2017.09.22

A Budapesti Kézilabda Szövetség, a Magyar Kézilabda Szövetség gyakorlatát követve 2017. szeptember 30-tól bevezeti a Budapest felnőtt bajnokságok mérkőzésein közreműködő játékvezetők értékelését. A mérkőző csapatok képviselői és a találkozó versenybírója az adott mérkőzésen közreműködő játékvezetők teljesítményének értékelésével segítséget nyújtanak a pontos helyzetfelmérés helyzetelemzés elkészítéséhez, az előttünk álló feladatok célirányos, célzott meghatározásához.

A beküldött értékelések adatait titkosan kezeljük, azt statisztikai célra és a játékvezetők felkészítésében, ellenőrzésében használjuk fel, soha nem nevesítjük a beküldött értékeléseket.

Kérjük a csapatokat, hogy segítsenek a Budapest Bajnokságok színvonalának emelésében, az ott közreműködő játékvezetők teljesítményének értékelésével és véleményük elküldésével.

A csapatok képviselői email értesítést kapnak a szükséges teendőkről, kérjük az abban szabott szűk határidő 2017. szeptember 26-a betartását, annak érdekében, hogy a következő héten elindulhasson az értékelés folyamata.

Segítő együttműködésüket remélve bizakodva tekintünk közös jövőnk elé!