By | 2020.12.23

Tisztelt Sportbarátaink!

Ez a Karácsony most más lesz!

A jelenlegi helyzet próbatétel elé állít mindenkit, fiatalt és idősebbet, egészségest és beteget, sportolókat és szurkolókat.. A pandémiás helyzet sok család közös ünneplését írja felül, sokan kényszerülnek majd a megszokott karácsonyi nagy családi együttlétek helyett szűkebb körben, tán egyedül tölteni ezeket a napokat.

Rendkívüli év végén, a karácsonyi ünnepek előtt, a Budapesti Kézilabda Szövetség valamennyi munkatársa nevében, köszönjük a sportszervezetekben tevékenykedő valamennyi személy odaadó, problémamegoldó, akadályokat leküzdő játszani akarását. Nem a bezárkózást, hanem a biztonságos sportolással, edzéssel, – a mérkőzések túlnyomó többségének lejátszásával – bizonyítottuk közösen a sport és azon belül is a kézilabdás társadalom nagyszerűségét a sportágszeretetét.

Köszönjük a játékosoknak, edzőknek, szakmai stáboknak, csapatvezetőknek, egyesületi vezetőknek és nem utolsó sorban a gyermekeiket sportolni küldő szülőknek, hogy nem meghátráltak a nehézség láttán. Közösen megoldásokat keresve, folyamatos maradt a fővárosi kézilabdázás.

A magam és a BKSZ valamennyi munkatársa nevében kívánok,
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Új Évet!

Demény Gyula
BKSZ elnök