Tájékoztató a BKSZ 2020/2021-es Versenykiírásának kiegészítéséről

By | 2021.02.05

Felhívjuk a Budapest Bajnokságban szereplő sportszervezetek figyelmét, hogy 2021. február 1-től a COVID-19 járványhelyzetre való tekintettel a Budapest Felnőtt Kézilabda Bajnokság Férfi II. osztály, továbbá a Női II. és III. osztályokra a Kézilabdázás Szabálykönyvének Bajnoki Rendszabályok 7. szabály 4.§ a) a halasztott mérkőzések részvevőire vonatkozó előírásai ez esetben érvényüket vesztik.
A Versenykiírás 7.2.2. pontja szerinti játékengedély kiadási határidőig megkért játékengedélyek, azok kiadási dátumától minden lejátszandó mérkőzéseken érvényesek.

A kiegészítés nem vonatkozik a február 1. előtt lejátszott mérkőzésekre és a Férfi és Női I. osztályok csapataira, ott továbbra is érvényben van a Kézilabdázás Szabálykönyvének Bajnoki Rendszabályok 7. szabály 4. § a) pontja, mely szerint a halasztott mérkőzésen csak a mérkőzés eredeti időpontjakor játékjogosultsággal rendelkező játékos szerepeltethető.

Tájékoztatásul a Versenykiírás 7.2.2. pontja szerinti játékengedély kiadási határidő nem változik, az továbbra is valamennyi csoportra 2021. március 18.