Alapfokú játékvezetői tanfolyamot indít a Budapesti Kézilabda Szövetség

By | 2022.02.15

A Budapesti Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága alapfokú játékvezetői tanfolyamot indít.  Várják minden jelenlegi vagy korábbi kézilabdázó, vagy a sportágat kedvelő jelentkezését, akik a jövőben játékvezetőként szeretnének a mérkőzéseken közreműködni. A tanfolyamot sikeresen teljesítők akár már ebben a szezonban mérkőzéseken működhetnek közre.

Jelentkezési feltételek:

  • betöltött 16. életév (18 év alatt szülői beleegyezés szükséges), maximum 45. év.
  • bejegyzés-mentes erkölcsi bizonyítvány – 18 év feletti jelentkezők részére-, (beszerzése és bemutatása az elméleti vizsgáig bármikor lehetséges),
  • sportorvosi által kiállított egészségügyi alkalmasságot alátámasztó igazolás (bemutatása az ingafutás időpontjáig lehetséges),
  • a megyei játékvezetőknek előírt – ingafutás – fizikai teszt sikeres teljesítése (tanfolyam ideje alatt előre egyeztetett időpontban), megtalálható a játékvezetői követelményrendszerben.

A képzésről:

A 44 órás elméleti képzés Budapesten, a Módusz Irodaházban (1087 Budapest, Könyves K. krt. 76. I. emeleti tanácsterem), hetente két alkalommal (keddi és csütörtöki napokon 17:00 órától kb. 20:30 óráig) zajlik, az MKSZ JAB által kiadott egységes tematika alapján, jelenlegi és volt nemzetközi, valamint NB I-es játékvezetők és hivatalos MKSZ Szakoktatók közreműködésével!

A tanfolyam elméleti és videóteszt-vizsgával, valamint fizikai (ingafutás) vizsgával zárul.

Első előadás: 2022. március 22., 17:00 óra

A tanfolyam díja:

A tanfolyam összköltsége 10.000 Ft. mely összeg tartalmazza a szabálykönyv árát, valamint a vizsgadíjat, melyet egy összegben készpénzben kell az első előadáson befizetni.

Jelentkezési határidő: 2022. március 18., (péntek)

Tanfolyam részleteiről bővebb felvilágosítást kérni a következő e-mail címen lehet.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet.