Versenybírók – órkazelők

Fontos információk

az IHF állásfoglalása sportfelszerelésekkel kapcsolatosan

MKSZ Jegyzőkönyvek beküldése 2019/2020

Versenybírói értékelés

A mérkőzésen közreműködő játékvezetők értékelése a mérkőzést követő 24 órán belül az MKSZ rendszerben leadottal összhangban, de részletesebb formában – melyet csak a BKSZ JB lát és arról más harmadik személy, még az MKSZ sem kap tájékoztatást – az alábbi linken található űrlap kitöltésével valósítható meg. Fontos, hogy az űrlap kitöltéséhez be kell jelentkezni a személyes google fiókotokba, mert ezen keresztül történik meg az azonosítás, és zárható ki illetéktelen személyek értékelése, illetve a többszöri értékelés leadása.

BKSZ játékvezető értékelő űrlap 2019.09.01-től

Versenybírói tudnivalók

Tisztelt Versenybíró sporttársak és sporttársnők!

1. Mérkőzés végeredményének, félidei eredményének rögzítése az MKSZ rendszerében a mérkőzést követő 60 percen belül, erről a továbbképzéseken (MKSZ BKSZ) részletesen szóltunk, de az MKSZ VAB által készített tájékoztató anyagot az alábbi linken elérhetitek.

eredmények rögzítése MKSZ rendszerében (pdf)

eredmények rögzítése MKSZ rendszerében (video)

2. A mérkőzésen közreműködő játékvezetők értékelése az MKSZ rendszerében a mérkőzést követő 24 órán belül, erről a továbbképzésen BKSZ részletesen szóltunk, hasonlóan az eredmények rögzítéséhez,

játékvezetők értékelésének elkészítése az MKSZ rendszerben

3. Kifizetés – Elszámolás
Az MKSZ központi rendszerében kell elszámolni a 14 napos határidő figyelembevételével a Budapest felnőtt bajnokságok mérkőzéseit, (Bp. I. II. férfi és Bp. I. II. III. o.) és az MKSZ Gyermek és Kisiskolás Bajnokság mérkőzései játékvezetői és versenybírói díjait.