Véradás ifj. Nádori Pál részére

By | 2016.03.23

Kedves Sportolók, Sportvezetők és Sportszerető Emberek!

2016. április 5-én 14.30-17.30 között a véradást szervezünk ifj. Nádori Pál részére a Vasas SC Sporttelepén (1139 Budapest, Fáy u. 58.).

Ifj. Nádori Pál és családja már hosszú évtizedek óta komoly értéket képvisel a magyar kézilabdázás életében. Személy szerint ifj. Nádori Pál már több mint 50 éve tevékenykedik és alkot ebben a sportágban. Nevelő egyesülete az NBI-es Budapesti Honvéd SE volt, majd felnőttként NBI-es és NBI/B-s bajnokságokban szerepelt, valamint fiatalon utánpótlás válogatottba is többször meghívást kapott. Edzőként 1980-tól – NBI-es, NBI/B-s és NBII-es felnőtt és utánpótlás csapatoknál – 2015 decemberéig dolgozott, amit megromlott egészségi állapota miatt kellett abbahagynia.

Jelenleg betegségéből kifolyólag havonta több egység vérkészítményre szorul, ezért szeretnénk ezzel az irányított véradással biztosítani számára kezelésének folyamatosságát. A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Haematológia Osztálya havonta igyekszik számára a szükséges mennyiséget biztosítani, azonban sokszor ők is vérkészlet hiánnyal küszködnek.

Kérjük segítsen, ha egészségi állapota megengedi, ha 18-60 év közötti életkorú (rendszeres véradónál 65 év) és ha testsúlya eléri az 50 kg-ot.

Kérjük, ha teheti adjon ifj. Nádori Pál számára irányított vért!

A véradáshoz szükséges iratok:
– eredeti személyi igazolvány (vagy útlevél, jogosítvány)
– lakcímkártya
– TAJ-kártya

Az irányított véradáshoz szükséges adatokat a helyszínen mindenki számára biztosítani fogjuk.

Sporttársi üdvözlettel:

Nádori család és a Szent István SE kézilabda szakosztálya