Teljesítményértékelési lehetőség sportszervezetek részére 2019/2020

By | 2019.09.22

Felhívjuk a Budapest Bajnokságban versenyző Sportszervezetek valamennyi érintett csapatának figyelmét, hogy a 2017/2018-as bajnokságban bevezetett és azóta is kötelező érvényű játékvezetői teljesítményértékelési lehetőségükre és kötelezettségükre.

A mérkőző csapatok képviselői és a találkozó versenybírója az adott mérkőzésen közreműködő játékvezetők teljesítményének értékelésével segítséget nyújtanak a pontos helyzetfelmérés helyzetelemzés elkészítéséhez, az előttünk álló feladatok célirányos, célzott meghatározásához.

Valamennyi Budapest Bajnokságban versenyző sportszervezet, egy – egy lejátszott mérkőzése után 48 órán belül az MKSZ központi nyilvántartó rendszerében – hasonlóan az NB-s mérkőzésekhez – az erre a sportszervezet által feljogosított ügyintéző köteles a mérkőzésen közreműködő játékvezetők teljesítményét értékelni (11 menüpont sportszervezet saját- digitális ügyintézés karbantartás – mérkőzésekhez kapcsolódó teendők – értékelés).

MKSZ Back Office 

A fentiekkel párhuzamosan a BKSZ által a csapatokkal közösen kialakírott részletesebb értékelő google űrlapot is ki kell tölteni a mérkőzést követő 48 órán belül.

Jv értékelő sportszervezetek részére 2019/2020

Mivel az első fordulóban a sportszervezetek nem tettek eleget ezirányú költelezettségeiknek, ezért kérjük a 2019/2020 évi bajnoki szezon valamennyi eddigi mérkőzéseire is visszamenőleg legkésőbb 2019.09.24-ig pótolják az elmaradást, azt követően a 24 órán belül mérkőzések után értékeljék a játékvezetők teljesítményét.

Kérjük a csapatokat, hogy segítsenek a Budapest Bajnokságok színvonalának emelésében, az ott közreműködő játékvezetők teljesítményének értékelésével és véleményük elküldésével.