Félfogadás a Budapesti Kézilabda Szövetségben

By | 2020.10.28

Tisztelt Sporttársak!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érintettet, hogy tekintettel a hazai Covid-19 járványhelyzet második hullámára a Budapesti Kézilabda Szövetség 2020. október 29-től határozatlan ideig a személyes ügyfélfogadást szünetelteti!

Kérjük, hogy a már megszokott módon és csatornákon, elektronikus formában küldjék meg részünkre a szükséges dokumentációkat (verseny-engedélykérő lapok, igazolás, nyilvántartásba vétel, átigazolás, orvosi lapok igénye stb.).

Az elkészült dokumentációkról, azok átvehetőségéről, minden esetben visszajelzést küldünk.

Természetesen munkatársaink igyekeznek a rövid határidővel, hatékonyan elvégezni a feladataikat, de kérnénk a Tisztelt Sporttársakat is a beadandó dokumentumok kitöltésének fokozott pontosságra!

Az elkészült dokumentumról szóló értesítésünk után a BKSZ Iroda (MÓDUSZ Irodaház Budapest, VIII. ker. Könyves Kálmán krt. 76. IV. 405.) ajtaja előtt található tárolóeszköz felső polcán a sportszervezet vagy az Önök által megadott névre kitéve találja az elkészült sportolói igazolványokat, sportorvosi lapokat.

Amennyiben az ügyintézéshez személyesen kell beadnia dokumentumot, akkor ugyanazon tárolóeszköz alsó polcán helyezze el lezárt borítékban, az ügyintézőnk nevének feltüntetésével.

Kérjük mindannyiunk egészségének védelme érdekében ne kopogjon, ne próbáljon bejutni személyes ügyintézés céljából az irodába, kollégáink nem fognak ajtót nyitni, az Önök és munkatársaink védelme érdekében!

⚠️Továbbá tájékoztatjuk, hogy a MÓDUSZ Irodaház szabályzata szerint annak közösségi tereiben (folyosók, irodák, lépcsőház, lift) kötelező a maszkviselés és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata! Mikor hozzánk érkezik mindenképp rendelkeznie kell maszkkal különben az épületbe nem fog tudni bejutni!⚠️

Köszönjük megértő együttműködéseteket!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzanak magukra!

BKSZ munkatársai