Sporthoz kapcsolódó innovációk konferencia 2016.10.26.

By | 2016.10.13

 

A most megrendezendő konferencia konkrét célja egyrészt áttekinteni a nemzetközi és hazai versenysport területén már alkalmazott, illetve várható innovációkat, a sportterületek újdonságait, másrészt az eddig be nem mutatott kutatóhelyek, egyetemek sporthoz kapcsolódó kutatásainak, innovációnak ismertetése.

A húsz éves jubileumát elérő Magyar Sporttudományi Társaság és a Testnevelési Egyetem együttműködésében 2016. október 26 –án 10 órától kezdődő konferenciát a Testnevelési Egyetem Hepp Ferenc termében rendezzük. Különösen fontos a sport összetett, komplex területén (eredményesség, egészségfenntartás, informatika, stb.) az innováció kérdésköre. A 90 éves tradíciójára támaszkodó Testnevelési Egyetemnek rendkívül fontos a konferencia által tárgyalt témakörök, hiszen modernizációja – létesítmény feltételrendszerének XXI. századi léptékű megújulása – szorosan kapcsolódik a kutatási területek, sportszakember képzéssel, továbbképzéssel kapcsolódó módszerek, új eszközök innovációihoz.

Szeretettel várjuk a sportszakembereket, a sporttudomány képviselőit, kutatókat, edzőket, testnevelőket és minden érdeklődőt, hiszen közös érdekünk, hogy a magyar sport még  eredményesebb legyen, illetve az egészségfenntartáshoz egyre növekvő mértékben járuljon hozzá.

Györfi János, MSTT innovációs szakbizottság elnöke

meghívó

„Élj úgy mintha ma lenne az utolsó napod.
Tanulj úgy mintha örökké élnél.”
Gandhi