Sikeres játékvezetői fizikai felmérés 120 fő részvételével

By | 2018.10.24

Az MKSZ JAB követelményrendszerében meghatározott előírásokka összhangban a Budapesti Kézilabda Szövetség az idei évben is október 23-án az Emszt Kálmánné Sportcsarnok – SINOSZ (Budapest, IX. ker. Könyves Kálmán krt. 28.) – rendezte meg 9 csoportban az ingafutást tartalmazó fizikai állóképesség felmérését. Nem csak a budapesti keretbe tartozó valamennyi játékvezető, de más megyékből – Fejér, Nógrád, Pest, Szabolcs, Somogy, Vas, – érkező a budapesti vizsgaidőpontot és helyszínt választott játékvezető vett részt a felmérésen.

Az MKSZ JAB képviseletében dr. Soós Kálmán elnök és Herczeg Péter általános alelnök megtisztelte a felmérésünket, és ellenőrizte annak szabályszerű lebonyolítását.

dr. Soós Kálmán – hasonlóan a tavalyi azonos napon és helyszínen tartott vizsgához – kiemelte a profi szervezést a résztvevők felkészültségét és elhivatottságát.

Külön öröm, hogy a magas részvétel mellett a BKSZ keretében vizsgázók (88 fő) közül csupán 3 fő nem felelt meg a velük szemben támasztott követelményeknek, akik közül 2 fő sérülés miatt nem tudta sikeresen teljesíteni a felmérést.