PLER-Budapest serdülő csapatába felvételt hírdet

By | 2014.01.21

A klubunkban játszók és jelentkezők figyelmébe ajánljuk a Pogány Frigyes Szakközépiskola új sportedzői képzését. A PLER-Budapest és a Pogány Frigyes Szakközépiskola együttműködésének célja, a Pogány Frigyes Szakiskolában a 2014/2015-es tanévtől induló sport ágazatú, szakközépiskolai osztály (továbbiakban sportosztály) keretein belül, a kézilabda élsport magas szintű művelésének megteremtése a PLER-Budapest utánpótlás korú kézilabdázói számára.

SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

A PLER-Budapest tájékoztatót tart most induló Sportolj és Tanulj! programjáról a középiskolai tanulmányaikat 2014/2015-es tanévben megkezdő kézilabdázó fiúk és szüleik részére.

Időpontok: 

 • 2014. január 24. (péntek) 17:00 – 18:30 edzés megtekintés 18:30-tól szülői tájékoztató
 • 2014. január 27. (hétfő) 17:00 – 18:30 edzés megtekintés 18:30-tól szülői tájékoztató

Helyszín: Lőrinci Sportcsarnok, Budapest XVIII., Thököly u. 5. – VIP terem

A tájékoztatót tartja: Kárpáti Krisztián, junior csapat vezetőedzője

Részvételi szándékát kérjük, a választott időpont megjelölésével jelezze a 06- 20-937-39-27 telefonszámon vagy a  sportosztaly.ftcpler@gmail.com e-mail címen.

JELENTKEZÉS A PLER-BUDAPEST CSAPATÁBA

További információért, előzetes jelentkezésért kérjük, írj a sportosztaly.ftcpler@gmail.com email címre és add meg az alábbi információkat.

 • Név és lakhely:
 • Születési dátum:
 • E-mail cím:
 • Jelenlegi sportszervezet / csapat:
 • Játszott, vagy kedvelt poszt(ok):
 • Gondviselő neve, telefonszáma, e-mail címe:

 KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI INFORMÁCIÓK – TEENDŐK!

 1. Az általános iskolákban beszerezhető jelentkezési lapot kell kitölteni, ezen kell feltüntetni a Pogány Frigyes Szakközépiskola OM azonosító kódját (035285) illetve a kívánt képzés tagozatkódját, Sport ágazati képzés tagozat kódja (31). Határidő: 2014. február 15. (ezt az általános iskola küldi tovább!)
 2. FIGYELEM! Ha még nem döntöttél a Pogány Frigyes Szakiskola sportosztálya mellett, kérjük akkor is tüntesd fel az iskolát, mert a későbbiekben több iskolát már nem adhatsz a felvételi listához, de a sorrenden – döntésed értelmében – még módosíthatsz.
 3. A klub kérése és javaslata a központi írásbeli felvételi megírása (függetlenül az iskola felvételi kiírásától mely szerint „A 31. kódra azon egyesületek versenyzői, akik az iskolával szerződésben állnak felvételi nélkül kerülhetnek be az iskolába.”), hogy a továbbtanulási lehetőségeket ennek hiánya ne korlátozza.

Képzési információk:

Iskola neve: Pogány Frigyes Szakközépiskola, 1183 Budapest, Thököly út 11., Tel.: 290-06-42 OM azonosító: 035285 Képzés megnevezése (tagozat kódja): Sport szakmacsoportos alapozás tagozat – sportedző, fitness-wellness instruktor szakképesítés (31) Képzés időtartama 4 év, a képzés érettségit és szakképesítést ad. web: www.poganysuli.hu