Online jegyzőkönyvvezetők regisztrációja 2019/2020

By | 2019.08.29

A 2019/2020 évi Budapest Bajnokság Versenykiírása 12.3 pont harmadik bekezdése alapján „Valamennyi csapat köteles hazai mérkőzésein az online jegyzőkönyvvezetéshez értő – a BKSZ által dokumentált igazolással és online licensszel rendelkező – személyt és a munkájához kapcsolódó technikai feltételeket (laptop, tablet, internet elérés) a mérkőzés megkezdése előtt egy órával, a mérkőzés befejezéséig biztosítani” kérjük szíveskedjenek az alábbiakról legkésőbb 2019. szeptember 2. (kedd) 16:00 óráig nyilatkozni az innen letölthető nyomtatvány kitöltésével és visszaküldésével.

A sportszervezetekben online jegyzőkönyvvezetői feladatokat ellátó személyek részére a működésükhöz szükséges oktatást és vizsgát 2019. szeptember 5-én 17:00 órától rendezzük a MÓDUSZ Irodaház I. emeleti tárgyalójában (Budapest VIII. ker. Könyves Kálmán krt. 76.), melyről a csapatok nyilatkozata alapján az abban megadott email címre küldött tájékoztatónkban adunk részletes leírást.

Azok a csapatok akik e feltételnek nem tudnak bármely okból eleget tenni, a BKSZ Versenybizottságától kérhetik központilag kiküldött online jegyzőkönyvvezető delegálását a mérkőzésre, de ezt legkésőbb 2019. szeptember 2. 16:00-ig kötelesek írásban az iroda@handballbudapest.hu email címre megküldeni.

Nem kérhető egy egy mérkőzésre online jegyzőkönyvvezető, csak egész bajnoki szezon valamennyi hazai mérkőzésére. Ennek költségei a fizetendő havi mérkőzésrendezési hozzájáruláskor kerülnek kiszámlázásra.