Munkalehetőség Kézilabdázóknak – egyedi feltételekkel

By | 2019.09.12

 

2019.09.04-én a D-Home Kft Béke téri irodájában a Budapesti Kézilabda Szövetség „Együttműködési megállapodást” kötött a D-Home Kft-vel. A dokumentumot a BKSZ elnöke, Demény Gyula (a képeken balra) és Koltai Levente, a Kft. ügyvezetője látta el kézjegyével.

 

 

 

A D-Home Kft. a Duna House (Magyarország piacvezető ingatlanértékesítő hálózata) franchise partnereként két irodát (Béke tér, Riverside) működtet Budapesten.

 

 

 

A Megállapodás célja – a Magyar Kézilabda Szövetség szándékaival összhangban –, a sportágban tevékenykedő, 18. életévüket betöltött játékosok, edzők, sportszakemberek, játékvezetők számára olyan – társadalmi szempontból is hasznos – munkalehetőség biztosítása, amely – térben és időben – összeegyeztethető a sporttevékenységgel (és az esetleges tanulmányi kötelezettségekkel), valamint megfelelő jövedelmet biztosíthat rövidtávon a tisztes megélhetéshez, hosszútávon pedig akár egy saját vállalkozás beindításához.

További információ az érdeklődők a részére: részletek és a kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségek itt érhetőek el.