Játékvezetői tanfolyam

By | 2015.03.16

A Budapesti és a Pest megyei Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottságai közösen, alapfokú játékvezetői tanfolyamot szerveznek az MKSZ JAB előírásai és követelményeinek figyelembe vételével. Várják a játékvezetés iránt érdeklődő, abban közreműködni vágyó érdeklődők jelentkezését.

A tanfolyam jelentkezés feltételei:

  • betöltött 16. életév,
  • erkölcsi bizonyítvány,
  • sportorvosi alkalmasságot igazoló dokumentum,
  • fizikai felkészültség (az MKSZ JAB előírásai szerinti NB II-es szint teljesítése)
  • angol nyelv legalább közép fokú ismerete előny

A tanfolyam 12 elméleti foglalkozásból, kiscsoportos konzultációkból, gyakorlati mérkőzésvezetésből és elméleti és gyakorlati vizsgából áll.

Az ellenőrző kérdések és az elméleti vizsga is on-line rendszerben kerül megvalósításra, így szükséges a gyakorláshoz otthoni internetes kapcsolat és megfelelő hardveres háttér megléte.

A tanfolyam díja: 25.000,-Ft, melyet a felvételi beszélgetéskor, az erkölcsi bizonyítvánnyal és a sportegészségügyi igazolással együtt kell megfizetni.

A nappali tagozatos hallgatók részére, a tanfolyami díj befizetéséből sikeres elméleti és gyakorlati vizsga esetén, – pótló vizsgán történő megfelelésre nem vonatkozik – 50 %-os díjvisszafizetésre kerülhet sor az elért eredmény figyelembe vételével.

Jelentkezni emailen: jvtanfolyam@handballbudapest.hu címen fényképes önéletrajz megküldésével lehet, legkésőbb 2015. március 26-ig.

A felvételi beszélgetés időpontjáról emailban értesítjük.