Játékvezetők értékelése a csapatok szemszögéből 2018.októbertől

By | 2018.10.03

A Budapesti Kézilabda Szövetség, a 2017/2018. Budapest Bajnokságokban már alkalmazott a Magyar Kézilabda Szövetség gyakorlatát követően ismét lehetőséget biztosít és egyben kéri a résztvevő sportszervezetek képviselőit a mérkőzésükön közreműködő játékvezetők teljesítményének értékelésére.

A mérkőző csapatok képviselői és a találkozó versenybírója az adott mérkőzésen közreműködő játékvezetők teljesítményének értékelésével segítséget nyújtanak a pontos helyzetfelmérés helyzetelemzés elkészítéséhez, az előttünk álló feladatok célirányos, célzott meghatározásához.

Az értékelés két felületen történik:

I. Az MKSZ Back Office / ügyviteli nyilvántartó rendszer/ -ben, a csapatok e ügyintézői részére elérhető 11-es menüpont alatt -ez megegyezik a csapatösszeállítások feltöltésére szolgáló menüvel – az adott mérkőzést követő 48 óra áll rendelkezésre az értékelés beküldésére.

MKSZ Back Office

II. A BKSZ weboldalán, a Bajnokságok menüben a 2018/2019 almenüben található linkre kattintva, mely egy online űrlapra mutat. Fontos, hogy az értékelés benyújtásához a google rendszerben regisztrált email cím szükséges, és csapatonként és mérkőzésenként egy értékelés végezhető el. Bármely az első értékelés után érkező értékelést azonnal törlünk a rendszerből.

 Értékelő lap megnyitása 2018/2019

A beküldött értékelések valamennyi adatát, a beküldő adatait és értékelését titkosan kezeljük, azt statisztikai célra és a játékvezetők felkészítésében, ellenőrzésében használjuk fel, soha nem nevesítjük a beküldött értékeléseket valamint harmadik fél részére a begyűjtött adatokat nem adjuk át.

Tájékoztató az Értékelő lap kitöltéséhez

Kérjük a csapatokat, hogy segítsenek a Budapest Bajnokságok színvonalának emelésében, az ott közreműködő játékvezetők teljesítményének értékelésével és véleményük elküldésével.