BKSZ on-line jegyzőkönyv vezetői képzés

By | 2018.02.01

A Budapesti Kézilabda Szövetség Elnökségének és Versenybizottságának jövőbeni, a kor követelményeit szem előtt tartó, ahhoz alkalmazkodó tervei, elképzelései alapján a 2018/2019. évi Budapest Bajnokságok valamennyi mérkőzésén bevezeti az online jegyzőkönyv használatát.

Az MKSZ Back-office rendszer használatának két legfontosabb feltétele:

  • személyi feltétel- az MKSZ Back Office rendszerét kezelni tudó személy amennyiben szükséges a
    képzésüket a BKSZ oktatás keretében biztosítja,
  • tárgyi feltétel – laptop, mediapad vagy tablet, működő internet kapcsolattal,

A Sportszervezetek akik versenyeznek, részt vesznek az MKSZ Gyermek-és Kisiskolás Bajnokság, valamint a Kézilabda Játékprogram versenyein már ismerik a rendszert. Rendelkeznek azt kezelni tudó, elektronikus ügyintézővel, jegyzőkönyv vezető személlyel, hiszen jelenleg is ők látják el ezeket a feladatokat.

Minden budapesti sportszervezet részére, akik kérik segítséget nyújtunk a rendszer megismeréséhez és a teendők feladatok és elsajátításban. Olyan személyeket várunk a sportszervezetük képviseletében, akik a jövőben a hazai bajnoki mérkőzéseiken részt vesznek ebben a feladatban.

A rendszer használatához kapcsolódó oktatásra sportszervezetenként maximum 5 személy jelentkezhet térítés mentesen – aki  az alábbi feltételeknek megfelel:

  • rendelkezik az MKSZ rendszerben azonosító kóddal,
  • felhasználói szintű informatikai ismerettel,
  • elmúlt 14 éves,
  • rendelkezik saját – vagy a sportszervezet által biztosított és a képzés alatt használandó – internet hozzáféréssel rendelkező informatikai eszközzel (tablet, médiapad, tablet stb.),

Jelentkezési határidő:  2018. február 18. 20:00

Jelentkezni az innen elérhető űrlapon lehetséges

A képzések pontos időpontját, a csoportbeosztást, a beérkezett jelentkezések alapján alakírjuk ki.