Füzes Gyula 50 éve a Bp. Honvéd SE tagja

By | 2014.04.23

Füzes Gyula

Füzes50

50 esztendeje annak, hogy Füzes Gyula 1964.04.23-án a Bp. Honvéd 2895-ös számú sportegyesületi tagsági könyvében bejegyzett adatok szerint a Honvéd Egyesületének tagja lett.

Mozgalmas eseményekkel sikerekkel teli sportolói és sportvezetői pályafutás, számtalan Magyar Bajnoki cím, Magyar Kupa diadal és az 1982-es Bajnokcsapatok Európa Kupája győztes csapat tagja, játékosa szakvezetője, aki a mai napig is aktívan irányítja a Bp. Honvéd Kézilabda Szakosztályát.

Valamennyi budapesti kézilabdázó és kézilabda barát nevében őszinte tisztelettel és nagyrabecsüléssel gratulálunk az elmúlt fél évszázadban végzett kiemelkedő és példa értékű sportemberi tevékenységéhez. Kívánjuk, hogy Rá jellemző jó kedvel és elszántsággal, jó egészségben nagyon sokáig szorgoskodjon még a kézilabda pályák környékén.

A Budapesti Kézilabda Szövetség Elnöksége a BKSZ Soron következő Közgyűlésének javasolja, Füzes Gyula tiszteltbeli elnökségi taggá választását, és a Budapest Kézilabda Sportjáért kitüntető cím adományozását.

Budapest, 2014. április 23.

Demény Gyula
elnök