Elérhető a 2013/2014-es gyermekbajnokság adminisztrációs felülete.

By | 2013.08.30

lérhető a 2013/2014-es gyermekbajnokság adminisztrációs felülete.

Tisztelt Sportszervezetek, Csapatvezetők!
A mai naptól a korábbi, már megszokott helyen www.keziszovetseg.hu oldalon, a gyerekbajnokság menüpont, belépés címszaván – http://www.keziszovetseg.hu/gybadmin/ ismét elérhető a gyermekbajnokság adminisztrációs felülete.
Kérünk mindenkit, hogy első lépéként tartsa karban, frissítse a Sportszervezetének az adatait!

Ezt követően tekintse át, hogy mely sportolókhoz nem sikerült a múlt szezonban „valós” fotót feltölteni, ha netán ilyet találnak, akkor azt most feltétlenül cseréljék „jobb minőségűre”! (virágcserepek és kézilabdák eltüntetése)

Minden sportolójukról jogviszony nyilatkozatot (versenykiírás melléklete az alapdokumentum) kell tenni, aláírni és csatolni az elektronikus rendszerbe. (Ezt a műveletet a játékosok menüpontban, a szerkesztés címszó alatt játékosonként lehet elvégezni. Csatolás előtt a jogviszony nyilatkozatokat sportolónként szkennelni szükséges.) Jogviszony nyilatkozattal nem rendelkező sportolót nem lehet csapatba helyezni!

Új csapatok létrehozása a rendszerben:
A belépés utáni nyitóoldalon a Csapatok nyomógombot választva lehetséges új csapatot létrehozni a 2013/2014-es gyermekbajnokságra. Javaslat: A csapat elnevezése olyan legyen, amit külső felhasználók is beazonosíthatnak a nyilvános oldalon! Figyeljenek oda, a csapathoz tartozó adatok, különösen az edzői elérhetőségek pontosan legyenek megadva, mert az elérhetőségek hibás magadásának felelőssége 100%-ban a Sportszervezeteket terheli, erre hivatkozva reklamációt az MKSZ-nek nem áll módjában elfogadnia! (Rendszeres és egyedi tájékoztató is a megadott e-mail címekre kerül kiküldésre!)

Sportolók „átigazolása”. Ha egy sportoló csapatot váltott és a felek ezt rendezték egymással, akkor az átadó sportszervezet köteles „elbocsájtani” sportolóját. Ezt a műveletet a játékos menüben a játékos neve mellett lehet kezdeményezni. Ennek megtörténtével a rendszer rákérdez, hogy biztosan szeretnénk-e az elbocsájtást a véletlen leütések kivédésére. Ha a szándék megerősítésre kerül, akkor a játékos „elbocsájtási” státuszba kerül és neve mellett egy „Átigazolás” nyomógomb jelenik meg. Ezt aktiválva lenyíló ablakban megjelennek a rendszerben lévő sportszervezetek és kiválasztható, a sportoló új sportszervezete. A választás jóváhagyásával a sportoló már a fogadó sportszervezet játékosai között lesz feltüntetve a rendszerben, ott lesz csapatba helyezhető, látható. Minden „sportszervezetet váltott” játékosnak új jogviszony nyilatkozatot kell feltölteni, hiszen a korábbi, ha volt is ilyen, a csapatváltással érvénytelenné vált.

Közös csapat indítása: (Az MKSZ-nek nem célja ilyen kérelmek jóváhagyása a kiemelt bajnokságban. A versenykiírásban alapvetően a régiós bajnokságban való indulás megkönnyítését célozza a lehetőség biztosítása!)

Közös csapat indítását a csapat létrehozásánál lehet kezdeményezni, a csapat adatlap alján található jelölőnégyzet aktívvá tételével, illetve azt ezt követően megjelenő partner sportszervezet meghatározásával. (Az együttműködési dokumentum feltöltése nélkül a közös csapat összeállítás nem valósítható meg!) (Kezdeményező sportszervezet, ő nevez a bajnokságban.)

A meghívott sportszervezet az Együttműködés menüpont alatt hagyhatja jóvá a közös csapat indítását, illetve jelölheti ki azon sportolóit, akiknek a közös csapatban való szerepeltetéséhez hozzájárul. (Akik itt kijelölésre kerülnek, azok ebben a korosztályban saját csapatban nem szerepeltethetők.) Csak az a sportoló jelölhető ki közös csapatban való indulásra, akinek a jogviszony igazolása feltöltésre került.
A közös csapatban való nevezésre kijelölt sportolók a kezdeményező sportszervezetnél a kijelölést követően csapatba helyezhetők.

Kérjük a sportolók, csapatok adminisztrációját mindenki haladéktalanul kezdje el, hogy a nevezésre ezzel már ne legyen probléma.

Hamarosan elérhetőek lesznek a nevezési sablonok is.

Török Mihály
gyermekkézilabda igazgató

2013. augusztus 29.