Budapest – Teramo kapcsolatok megújítása.

By | 2016.09.12
Fabrizio Quaranta (Interamnia World Cup technikai igazgatója) budapesti tartózkodása alatt, találkozott Novák Andrással a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkárával, Demény Gyulával a Budapesti Kézilabda Szövetség elnökével.
A felek megállapodtak, az MKSZ és az Olasz Kézilabda Szövetség novemberi tisztújítását követő szoros szakmai együttműködértől, az edzőképzés, játékvezető képzés, szakmai fórumokkal kapcsolatosan.
A Budapesti Kézilabda Szövetséggel korábban évtizedekig ápolt jó kapcsolatok magasabb szintre emeléséről is született megállapodás. Az MKSZ és a BKSZ a Budapesti Nyári Kézilabda Fesztivál keretein belül látja vendégül a Interamnia Word Cup utánpótlás korosztályának győzteseit, míg a nemzeti és a budapesti korosztályos válogatottakat a teramoi rendezvényen látják vendégül a szervezők.
A játékvezetők cseréjében is megállapodtak, így a hazai utánpótlás keret tagjai közül többen is megmutathatják tudásukat az olaszországi nemzetközi seregszemlén.
olasz
képen balról: Demény Gyula BKSZ elnök, Novák András MKSZ főtitkár, Fabrizio Quaranta, Buday Ferenc (Interamnia World Cup magyarországi képviselője, koordinátora.