BKSZ Edzői továbbképzés

By | 2013.09.05

A Budapesti Kézilabda Szövetség a BKSZ 2013/2014-évi versenykiírásában foglaltaknak megfelelően, azon edzők csapatvezetők részére, akik az MKSZ edzőképzési rendszerében nem szereztek / nem kellett / edzői működési engedélyt megszerezniük továbbképzést tart. A továbbképzésen való részvétel kizárólag a BKSZ által szervezett Budapest felnőtt bajnokságokban való közreműködésre jogosít, mivel csapatonként legalább egy főnek rendelkeznie kell vagy az MKSZ által kiadott A, B, C, D, licencek valamelyikével, vagy a BKSZ által kiadásra kerülő licencel ezért kérjük minden sportszervezet tekintse át ennek meglétét és amennyiben szükséges vegyenek részt a BKSZ továbbképzésén.

Az edzői továbbképzés időpontja: 2013. szeptember 12. (csütörtök) 17:00
Helyszíne: BKSZ földszinti nagy tanácsterem
Részvételi díj: 2.000,-Ft/fő
Témák:

  1. BKSZ Versenyeinek lebonyolítása, elvárások a csapatokkal, csapatvezetőkkel szemben, játékengedély, játékjogosultság.
  2. A 2012-es IHF szabályváltozások gyakorlati értelmezése a budapesti bajnokságokban, a három csapatidő kérés szabályai, alkalmazása
  3. Elsősegélynyújtás a sportrendezvényen bekövetkező sérüléseknél alkalmazandó teendők és feladatok.

A részvételi díjat a helyszínen kell készpénzben megfizetni, kérjük mindenki egy igazolvány képet, hozzon magával, vagy a továbbképzés előtt küldje el elektronikus úton az iroda@handballbudapest.hu címre.

Várjuk a csapatok képviselőit és minden érdeklődőt!