2018/2019

BKSZ Versenybizottsága által szervezett és lebonyolított 2018/2019. évi bajnokságok


Budapest Felnőtt Bajnokságok csapatai

[spoiler title=”Online jegyzőkönyvvezetés” style=”fancy” icon=”caret”]

A Budapesti Kézilabda Szövetség az év elejei Felkészülési tornától kezdődően jelezte a sportszervezetek felé, hogy a kor követelményeinek megfelelően, kimélve a környezetet a 2018/2019 évi Budapest Felnőtt Bajnokságoktól a papíralapú jegyzőkönyv elhagyásával áttér az online jegyzőkönyvvezetésre.

A sportszervezeteket kértük nyilatkozzanak arról, hogy tudnak e az online jegyzőkönyvvezetéshez személyt és tárgyi feltételeket biztosítani. A nyilatkozó sportszervezetek egy része még nem tudja biztosítani az online jegyzőkönyvvezetés feltételeit, így azokon a mérkőzéseken, ahol a hazai csapat nem tudja vállalni az online jegyzőkönyvvezetést a BKSZ által kiküldött versenybíró, vagy online jegyzőkönyvvezető látja el ezt a feladatot.

Az online jegyzőkönyvvezetőket a sportszervezet elektronikus ügyintézője az MKSZ központi rendszerében emelje be a sportszervezet alá a regisztrációs kódjuk alapján, mert így fognak tudni hozzáférni az aktuális jegyzőkönyvekhez.

Az online jegyzőkönyvvezetést vállaló sportszervezeteket kérjük, hogy már az előttünk álló hétvégén (2018.09.15-16) a hazai mérkőzéseiken biztosítsák az online jegyzőkönyvvezetés személyi és technikai feltételeit. Az online jegyzőkönyvvezetést vállaló és a bajnokságban folyamatosan ellátó sportszervezetek a BKSZ-Elnök/041/1/2018.09.13. számú a központi kifizetésre befizetendő havidíjakból az online jegyzőkönyvvezetőre eső díjhányadot az utolsó részletben jóváírjuk részükre.

A sportszervezeteknek nem kell papír alapon kitölteniük jegyzőkönyvet!  A mérkőzés előtt az MKSZ központi felületén a csapat összeállítást mezszámokkal együtt el lehet készíteni az adott mérkőzésre, melyet a helyszínen csak átemelnek a közreműködők és a mérkőzés résztvevőinek kézilabda igazolványait és a sportorvosi igazolásait engedélyeit a csapatgyűjtőben sorba rendezve át kell adni a mérkőzés játékvezetőinek, versenybírójának.  Az átadott dokumentumok ellenőrzése után az online jegyzőkönyvvezetővel együtt rögzítik a rendszerbe, a és bejegyzi a játékosok mezszámait is. A csapatfelelős a versenybírói lapon a áláírásával igazolja (mint a papír alapú jegyzőkönyvek esetében), hogy a sportolók helyes mezszámmal és igazolvány számmal kerültek rögzítésre az online rendszerben.

A mérkőzés folyamán az online jegyzőkönyvvezető vezeti a jegyzőkönyvet, melyet a mérkőzés végén a játékvezetők és versenybíróval történt egyeztetés után összesít és lejátszottra állítja a mérkőzést. Innen kezdve más teendője nincs. Bármely esetleges technikai hiba esetén a versenybíró által vezetett versenybírói lap alapján a mérkőzés végén utólag fel kell rögzíteni a hiányzó eseményeket és úgy nyilvánossá tenni a jegyzőkönyvet.

A rendelkezésre álló informatikai hátteret kihasználva, így a csapatok és a szövetség munkája is könnyebb és hatékonyabb lesz, a külső szemlélők aktívan nyomon követhetik az aktuális Budapest bajnoki mérkőzések állását a világ bármely pontjáról.

A sportszervezetekben online jegyzőkönyvvezetői feladatokat ellátó új személyek részére oktatást szervezünk, amelyre jelentkezni az alábbi linken lehet:

jelentkezés online jegyzőkönyvvezetői képzésre

Megértésüket és segítő együttműködésüket megköszönjük, bármely kérdés esetén állunk rendelkezésükre!

[/spoiler]

[spoiler title=”A mérkőzés előtti összeállítások feltöltése a Budapest Bajnokságokban” style=”fancy” icon=”caret”]

Készítettünk egy tájékoztatót, melyből talán egyszerűen értelmezhetőek azok a feladatok, melyeket a Budapest bajnokságok résztvevőinek akár hazai, akár vendégcsapatként vesznek részt egy mérkőzésen el kell végezniük, függetlenül attól, hogy az online jegyzőkönyvvezetést a csapat, vagy központilag a BKSZ biztosítja.
Kérjük figyelmesen nézzék át az alábbi linken található anyagot, ha még szükséges regisztrálják be az online ügyintézőt csapatuk alá, és a jövőben ezek alapján készítsék el a mérkőzéseikre a csapatok összeállítását.

Összeállítás kitöltése

[/spoiler]

[spoiler title=”BKSZ férfi bajnoki csoportok a 2018/2019-es bajnoki szezonra” style=”fancy” icon=”caret”]

  Bp. I. o. férfi Bp. II. o. férfi
1 Budai Farkasok NKFT II. Budapesti Farkasok KSE
2 FSZSE KEAC
3 Dunaharaszti MTK II. Ferencvárosi VSK
4 Csepel DSE Bp. Heroes
5 Rév TSC II. BOB Pénzügyőr SE II.
6 BEAC X
7 Emericus KSE Emericus KSE II.
8 Kézilabda Alapítvány Bp. Mini Titánok KSE
9 MÖSE Rufusz CTE
10 Pestszentimrei SK  Sirály ÉSE
11 X XIII. ÖTE
12 Rákosmenti KSK II. Híd Unió SE Varánuszok
13 Mikoik Sholl SKFT Híd Unió SE Varánuszok II.
14 Hort SE HORT SE II.

[/spoiler]

[spoiler title=”BKSZ női bajnoki csoportok a 2018/2019-es bajnoki szezonra” style=”fancy” icon=”caret”]

  Bp. I. o. női Bp. II. o. női
Bp. III. o. női
1 Malév SC Nova Kézisuli Bp. Police SE 
2 Gödöllő KC Híd Unió SE BRSE
3 Kinizsi TTK Híd Unió SE II. MÖSE Szigetszentmiklósi NKE III.
4 Bp.Farkasok KSE Tempo KSE II. Kispesti KC II.
5 Gázművek MTE NKE TKSE HORT SE II.
6 REAC Érd Sport Kft III. Híd Unió SE III.
7 Pestszentimrei SK Emericus KSE Ferencvárosi VSK
8 Rákosmenti KSK II. FSZSE FSZSE II.
9 Kőbánya SC Budafoki KSE  
10 Rév TSC Kőbánya SC II. Maják  
11 Rév TSC II – Óriások X  
12 Hort SE KRSE  

 

[/spoiler]

 

Felhívjuk a sportszervezetek figyelmét, hogy az MKSZ ügyviteli rendszerében összhangban az MKSZ és a BKSZ versenykiírásával, minden olyan játékosnak a hivatalos elérhető email címét rögzíteni szükséges, akinek játékengedélyt kérnek a 2018/2019-es bajnokságok bármelyikére.

Email cím rögzítésének hiányában nem adható ki játékengedély!

2018/2019. évi Budapest Felnőtt Kézilabda Bajnokságok módosított versenykiírása (pdf)

Játékengedély kérő lap 2018/2019 (pdf)

Játékengedély kérő lap 2018/2019 (xlsx)

Az ügyintézés kizárólag személyesen, az időpontfoglaló rendszeren keresztül történő időpontfoglalás idejében várakozás nélkül végezhető a járékengedélyek, igazolási és átigazolási ügyekkel kapcsolatban!