Űrlapok

Általános tudnivalókfelnőtt férfi játékengedélyekfelnőtt női játékengedélyek

Ezen az oldalon a BKSZ felnőtt bajnokságához játékengedélyeket lehet megkérni az alábbi fülek kiválasztása után (férfi-női) az űrlapot kitöltve játékosonként visszaküldeni.

FONTOS! azoknak a sportszervezeteknek, akiknek több csapatuk is szerepel a bajnokság azonos vagy más osztályában, a játékengedélyek megkérésénél a megfelelő csapat kerüljön kijelölésre, mert utólag az engedélyen csak a díj ismételt befizetése után áll módunkban változtatni!

A Játékengedély díjával együtt (1.500,-Ft/fő) a kötelező biztosítás díját (2.000,-Ft/fő) és az új kézilabda igazolvány kiállításának díját (200,-Ft+ÁFA/fő) is be kell fizetni (át kell utalni).

Játékosonként ( 1.500,- + 2.000,- + 254,- ) 3.754,-Ft a befizetendő (átutalandó) díj.

Az űrlap beküldése minden esetben játékosonként egyesével történik! A megadott adatokról automatikus választ küld a rendszer a fenti email címre.

Az űrlap kitöltésekor az alábbi adatokat kell megadni:

Név (aki részére a játékengedélyt kéri): email cím (a beküldő email címe, ha nem azonos a játékossal): Sportszervezet neve:

Sportszervezet csapatának neve (itt a legördülő listából kell kiválasztani azt a csapatot amelybe a játékengedélyt kéri):

Születési név:

Születési hely:

Születési idő:

Anyja leánykori neve:

Versenyigazolvány személy azonosító száma:

A képernyőn látható ellenőrző kód megadása

A Budapest férfi felnőtt bajnokság csapatainak játékengedély igénylő lapját tudja kitölteni.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

A Budapest női felnőtt bajnokság csapatainak játékengedély igénylő lapját tudja kitölteni.

[contact-form-7 404 "Not Found"]