Adatszolgáltatás 2014.07.30-ig

By | 2014.07.11

A Budapesti Kézilabda Szövetség 2014- augusztus 1-től folyamatosan áttér a teljes elektronikus ügyintézésre, melynek első lépcsője az elektronikus számlázás, majd a dokumentumok iratok elektronikus kezelése ügyintézése lesz.

Mivel a fenti ügyintézéshez szükséges valamennyi sportszervezet elérhetőségeinek frissítése ezért kérjük, hogy a BKSZ tagszervezetei és azok a más megyei KSZ-ben tagsággal rendelkező sportszervezetek is akik a BKSZ-el pénzügyi versenyeztetési és egyéb kapcsolatban állnak az alábbi űrlap segítségével közöljék a fenti rendszerek bevezetéséhez szükséges adatokat legkésőbb 2014. július 30-ig.

Az űrlap kitöltése és beküldése után munkatársaink az abban megadott adatok alapján visszaellenőrzik azok valódiságát (telefon hívás, email küldés válasz kérés), az ellenőrzés sikeressége után tekintjük valósnak a beküldött adatokat.

Reméljük a korábban bevezetett az ügymenet gyors személyes megjelenést nem igénylő ügyintézéshez hasonlóan ezek a szolgáltatások is a partnereink lehető leggyorsabb, zökkenőmentesebb és költséghatékonyabb ügyintézését segítik elő.

Segítségüket megköszönve várjuk az alábbi adatok kitöltését és visszaküldését.

BKSZ

[contact-form-7 404 "Nem található"]