2021/2022 Budapest férfi felnőtt bajnokságok csoportbeosztása

By | 2021.08.19

A Budapesti Kézilabda Szövetség Versenybizottsága a beérkezett nevezések és a vonatkozó szabályok, versenykiírás rendelkezései alapján elkészítette a 2021/2022. évi Budapest férfi felnőtt Bajnokságok csoportbeosztását.

Kérjük a sportszervezeteket, a versenykiírásban foglaltak szerint a mérkőzéseik időpontjának bejelentését a versenykiírásban meghatározott határidőig végezzék el.

A határidő lejártát követőem a be nem jelentett mérkőzéseket a BKSZ VB hivatalból a kisorsolt játéknapra kiírja, azon változtatni módosítani csak átjelentési díj megfizetése ellenében van lehetőség!

Bp. I. o. férfi felnőtt

Lebonyolítás:

12 sorsolási táblán őszi-tavaszi rendszerben csapatonként 20 mérkőzéssel. A 3. helyen megjelölt X csapat mérkőzései nem kerülnek lebonyolításra!

Feljutás bajnoki cím eldöntése:

Azon sportszervezetek, akik nyilatkoztak arról, hogy nem kyvánnak magasabb osztályba feljutni esetleges bajnoki címük esetén, vagy nem teljesítik a versenykiírásban a feljutás kritériumaként meghatározott feltételeket, a bajnokság végén – amennyiben elért helyezésük alapján feljutási jogot szerznének – megnyerik a bajnokságot a tabellán vonal alá kerülnek, eredményeik megtartása mellett versenyen kívüli státuszt kapnak. Ennek alapján a feljutás joga és a bajnoki cím a soronkövetkező feljutásra jogosultat illeti a tabellán valamennyi csapattal szemben elért eredménye alapján!

 1. Mini Titánok KSE
 2. Kistext Sport Kft. II.
 3. X
 4. MAFC
 5. Bp. Elektromos SE
 6. Squadra-Buda
 7. HORT SE I.
 8. BVSC-Zugló
 9. Rév-Soroksár
 10. Bp. Honvéd SE II.
 11. Budai Farkasok KSE II. (UP csapat)
 12. Mikolik Sport School Kft.

Bp. II. o. férfi felnőtt

Lebonyolítás: 14 sorsolási táblán őszi-tavaszi rendszerben csapatonként 24 mérkőzéssel. A 6. helyen megjelölt X csapat mérkőzései nem kerülnek lebonyolításra!

 1. Sirályok ÉSE
 2. MAFC II.
 3. Rufusz CTSE
 4. Mini Titánok KSE II.
 5. Pénzügyőr SE II.
 6. X
 7. Híd-Unio SE
 8. Magyar Telekom DSC
 9. Bp. Farkasok KSE
 10. MÖSE
 11. HORT II.
 12. Kistext Sport Kft. III.
 13. Rév TSC – Bob
 14. Emericus KSE