2021/2022 Budapest férfi felnőtt bajnokságok csoportbeosztása

By | 2021.08.19

A Budapesti Kézilabda Szövetség Versenybizottsága a beérkezett nevezések és a vonatkozó szabályok, versenykiírás rendelkezései alapján elkészítette a 2021/2022. évi Budapest férfi felnőtt Bajnokságok csoportbeosztását.

Kérjük a sportszervezeteket, a versenykiírásban foglaltak szerint a mérkőzéseik időpontjának bejelentését a versenykiírásban meghatározott határidőig végezzék el.

A határidő lejártát követőem a be nem jelentett mérkőzéseket a BKSZ VB hivatalból a kisorsolt játéknapra kiírja, azon változtatni módosítani csak átjelentési díj megfizetése ellenében van lehetőség!

Bp. I. o. férfi felnőtt

Lebonyolítás:

12 sorsolási táblán őszi-tavaszi rendszerben csapatonként 20 mérkőzéssel. A 3. helyen megjelölt X csapat mérkőzései nem kerülnek lebonyolításra!

Feljutás bajnoki cím eldöntése:

Azon sportszervezetek, akik nyilatkoztak arról, hogy nem kyvánnak magasabb osztályba feljutni esetleges bajnoki címük esetén, vagy nem teljesítik a versenykiírásban a feljutás kritériumaként meghatározott feltételeket, a bajnokság végén – amennyiben elért helyezésük alapján feljutási jogot szerznének – megnyerik a bajnokságot a tabellán vonal alá kerülnek, eredményeik megtartása mellett versenyen kívüli státuszt kapnak. Ennek alapján a feljutás joga és a bajnoki cím a soronkövetkező feljutásra jogosultat illeti a tabellán valamennyi csapattal szemben elért eredménye alapján!

  1. Mini Titánok KSE
  2. Kistext Sport Kft. II.
  3. X
  4. MAFC
  5. Bp. Elektromos SE
  6. Squadra-Buda
  7. HORT SE I.
  8. BVSC-Zugló
  9. Rév-Soroksár
  10. Bp. Honvéd SE II.
  11. Budai Farkasok KSE II. (UP csapat)
  12. Mikolik Sport School Kft.

Bp. II. o. férfi felnőtt

Lebonyolítás: 14 sorsolási táblán őszi-tavaszi rendszerben csapatonként 24 mérkőzéssel. A 6. helyen megjelölt X csapat mérkőzései nem kerülnek lebonyolításra!

  1. Sirályok ÉSE
  2. MAFC II.
  3. Rufusz CTSE
  4. Mini Titánok KSE II.
  5. Pénzügyőr SE II.
  6. X
  7. Híd-Unio SE
  8. Magyar Telekom DSC
  9. Bp. Farkasok KSE
  10. MÖSE
  11. HORT II.
  12. Kistext Sport Kft. III.
  13. Rév TSC – Bob
  14. Emericus KSE